facebook

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

rezultati 11. kroga 

prvak mnl gorica je ekipa montažne hiše junior

V Gorici je bil odigran še zadnji krog zimske MNL Gorica v sezoni 2012/13. Prvak zimske Mnl Gorica je ekipa Montažne hiše Junior, na final 4 pa gredo še ekipe ŠRD Doblar, Šola vožnje P.O.B. in OK Corral Stara Gora. Najboljši strelec zimske lige je postal Denis Baloh z 19. zadetki.

Preberi več

final 4 mnl gorica & dobravlje

zmagovalec zimske lige je šola vožnje p.o.b.

V Dobravljah se je danes igral zaključni turnir zimske lige na katerega so se uvrstile najboljše 4 ekipe iz Gorice in Dobravelj. V finalu je ekipa Šola vožne P.O.B. premagala ekipo ŠD Dornberk z 1-0.

Preberi več

rezultati 10. kroga 

V Balonu smo en krog pred koncem dobili prvaka MNL Gorica, to je ekipa Montažne hiše Junior. Ekipi ŠRD Doblar in Šola vožnje P.O.B. so prav tako že uvrstile na Final 4, zadnjo mesto pa bo pripadlo ekipi OK Corral Stara Gora, če le ne bo izgubila proti ekipi Vrtejbe.

Preberi več

rezultati 9. kroga 

V Gorici smo v 9. krogu dobili prvo ekipo, ki se je že uvrstila na final 4, to je ekipa Montažne hiše Junior. Za ostala 3. mesta, pa so v igri še štiri ekipe.

Preberi več

rezultati 8. kroga 

V Gorici je bilo v 8. krogu doseženih največ zadetkov letos, kar je lep obet za naslednji krog saj bomo videli prve 4 ekipe igrati med seboj.

Preberi več

rezultati 7. kroga

V Balonu se je 3. februarja igral 7. krog Mnl Gorica. Do konca rednega dela zimske lige so ostali samo še 4. krogi, tako da prihajamo v obdobje ko bodo ekipe začele računati koliko točk še potrebujejo za final 4.

Preberi več