facebook

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

20. turnir v malem nogometu dornberk

V Dornberku, je že tradicionalno potekal malo nogometni turnir, katerega se je udeležilo 12. ekip. V precej izenačenih dvobojih je na koncu slavila ekipa Picerija Fontana, ki je v finalu premagala ekipo AKK Šempeter.

Turnir Dornberk

Preberi več

na livadi slavila ekipa borellas

Na praznični dan, je potekal turnir trojk na Livadi v Ajdovščini, na katerem je naslov najboljše ekipe ubranila ekipa Borellas, ki je v finalu po streljanju penalov premagala ekipo iz Vrhpolja.

Preberi več

video - sporting je futsal prvak

Sporting iz Lizbone je osvojil prvi naslov Evropskega prvaka v futsalu. V finalu je z 2:1, premagal aktualnega prvaka Kairat, kateri je organiziral Final four v svoji dvorani v Almatyju. Na tekmi za 3. mesto, pa je Barcelona bila boljša od Inter Movistarja.

Preberi več

zaključili tudi veterani

V sredo 6. marca, je bil na sporedu še zadnji krog veteranske lige. Naslov prvaka, si je priigrala ekipa Dornberka, ki pa je v zadnjem krogu doživela svoj prvi poraz proti ekipi AKK Šempeter.

šd dornberk

Preberi več

1. ridjotov memorial

V ponedeljek so se veterani tako, kot je v njihovi navadi že od samih začetkov veteranske lige v Vrtojbi zbrali na ponedeljkovi rekreaciji. Vendar ta ponedeljek, ni bil navaden ponedeljek saj so se vsi skupaj zbrali v spomin prehitro izgubljenemu soigralcu ter prijatelju Rajku Rijavecu - Ridju.

1. ridjotov memorial

Preberi več

t.makovec/bar štrukelj osvojil zimsko ligo

V 20. sezoni zimske lige v Dobravljah, je bila najboljša ekipa Transport Makovec/ Bar Štrukelj, katera je v osmih tekmah zbrala 19. točk. Podelitev nagrad je sledla v Baru Stella del nord V Podnanosu.

Transport Makovec - Bar Štrukelj

Preberi več

iskalnik

nogomet na tv

 


MNZ Gorica