facebook

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

sezona 2011/12

Po rednem delu goriške lige je pokal za prvo mesto prejela ekipa Gorica ič, za Dobraveljsko ligo pa ekipa Kotor. Najboljša strelca z goriškega konca sta bila Jani Neškovič (Gorica ič) in Tine Kravanja (As balan) z 22 zadetki, z dobraveljskega pa Alen Džuzdanovič s 16 zadetki. Za najboljšega igralca turnirja je bil izbran Slaviša Božič (Gorica ič), za vratarja pa Saša Neškovič (Gorica ič), ki na zaključnem turnirju ni prejel zadetka, dosegel pa dva.

Finalni turnir je pokazal, da sta obe ligi sta zelo izenačeni. Razlike so le v tem, da na ajdovskem igrajo bolj kolektivno igro, na goriškem pa posamezniki. Največji osmoljenec turnirja je ekipa Stare gore, ki je imela kar dve zaključni žogi, po šestmetrovkah pa izpadla in nadaljevala s tradicijo slabih rezultatov z zaključnih turnirjev.

Za goriško ligo lahko rečem, da so bile ekipe letos bolj enakovredne od preteklih let. Velika poživitev pa je bila ekipa As balan iz Tolmina, ki je z izjemnimi posamezniki navduševala goriško občinstvo.

 

ZL Gorica 2011, Finalni turnir, 10. marec, četrtfinale:

A3 As balan - B2 ŠD Dornberk 1:0

A2 ŠD Stara gora - B3 Elita Nagode 2:2 (4:5 po 6m)

A4 Montažne hiše Junior - B1 Kotor 0:2

A1 Gorica ič - B4 Bufu Al Trade 1:0

 

Polfinale:

 Kotor : Elita Nagode 0:3

Gorica ič : As balan 3:0

 Tekma za 3. mesto (6m):

 As balan : Kotor 3:2

 Finale:

Gorica ič : Elita Nagode 4:0

Fotoutrinki:

Prvaki 2011/12 - Gorica ič

 

Naj vratar - Saša Neškovič

Naj igralec - Slaviša Božič

 

iskalnik

 


MNZ Gorica