facebook

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

naslov je ubranila ok corral stara gora

V Dobravljah je bil odigran zaključni turnir zimske lige MNL Šole vožnje POB, ter MNL Dobravlje. V finalu sta se srečali ekipi OK Corral Stara Gora in AKK Šempeter, v katerem so bili boljši igralci iz Stare Gore.

Preberi več

razburljiv konec mnl šole vožnje pob

V zadnjem krog MNL Šole vožnje POB, kjer je končni zmagovalec lige FC Rabies z visoko zmago dobil tudi najboljšega strelca lige z 11. zadetki je to postal Kevin Humar. Po spodrsljaju ekipe FC Borelas in porazom OK Corral Stare Gore je ekipa AKK Šempeter z zmago prišla na končno drugo mesto. 

Preberi več

prost vikend

Pred zadnjim krogom MNL Šole vožnje POB, so igralci v nedeljo prosti saj ta pade ravno na 8. februar, ki je Prešernov dan in tako bomo na končne odločitve morali počakati do naslednje nedelje, ko je na sporedu zadnji krog

6. krog šole vožnje pob

V Gorici smo dobili zmagovalca zimske lige Šole vožnje POB, to je ekipa FC Rabies, ki v letošnji sezoni še edina ne pozna poraza. V bitki za drugo mesto sta ekipi AKK Šempeter in FC Borelas remizirali in tako je sedaj OK Corral Stara Gora sama na 2. mestu.

Preberi več

5. krog mnl šole vožnje pob

V 5. krogu MNL Šole vožnje POB, je na vrhu lestice ostala le ekipa FC Rabies, ki je ugnala ekipo FC Borelas, lanski prvak OK Corral Stara Gora pa je po zmagi nad ekipo AKK Šempeter še vedno v igri za final 4.

Preberi več

4. krog mnl šole vožnje pob

V Gorici je bil odigran 4. krog MNL Šole vožnje POB, kjer sta se udarila vodilni ekipi AKK Šempeter in FC Rabies, tekma se je končala z remijem, tako da je ekipa FC Borelas sedaj ulovila vodilna dva na vrhu lestvice.

Preberi več