facebook

twitter

MNLGorica Jutri prva tekma med AKK Šempeter in Lola team odpade, tako, da se zimska liga začne ob 10.40.
MNLGorica V Dobravljah, se v nedeljo nadaljuje zimska liga. OŠ Dobravlje 9.12.2018 10:00 Lola team - : - AKK Šempeter 10:… https://t.co/XFwSafeTd8
MNLGorica Danes je na sporedu 2. krog veteranske lige v Športni center Hit Pari 2. kroga: 20:00 Ok Corral - Dornberk 20:4… https://t.co/yNyzr79qmm
MNLGorica Rezultati 2. kroga MNL Dobravlje Lola team - Nona Luisa 4 : 7 AKK Šempeter - Vrhpolje 4 : 4 T.Makovec/Bar Štrukelj… https://t.co/u7BPh78G6I
MNLGorica Danes je na sporedu 2 krog zimske lige v Dobravljah. 10:00 Lola team - : - Nona Luisa 10:40 AKK Šempeter - : - Vrh… https://t.co/kVAMZ3jcLN

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

naslov je ubranila ok corral stara gora

V Dobravljah je bil odigran zaključni turnir zimske lige MNL Šole vožnje POB, ter MNL Dobravlje. V finalu sta se srečali ekipi OK Corral Stara Gora in AKK Šempeter, v katerem so bili boljši igralci iz Stare Gore.

Preberi več

šola vožnje stop 1. v mnl dobravlje

Ekipa Šola vožnje Stop je zmagovalec MNL Dobravlje, prav tako imajo v ekipi tudi najboljšega strelca lige, ta je z 14. zadetki postal Amel Đuzdanović. Pred zaključnim turnirjem v nedeljo 8. marca smo tako dobili pare četrtfinalnih srečanj.

Preberi več

10. krog mnl dobravlje

V Dobravljah je bil na sporedu predzadnji krog zimske lige. V derbiju za najverjetneje drugo mesto je bila boljša ekipa Kixa, tako da je ekipa ŠD Dornberk zimsko ligo končala na tretjem mestu.

Preberi več

9. krog mnl dobravlje

V Dobravljah je bil odigral 9. krog, ter igrati bi se morala zaostala tekma 6. kroga vendar ekipe Hudournika, ponovno ni bilo na tekmo. Vodilna ekipa Šola vožnje Stop, pa zbira zmage brez odigranih tekem, tokrat ni bilo ekipe Bufu.

Preberi več

8. krog mnl dobravlje

V Dobravljah je bil odigran 8. krog zimske lige, ter ena tekma 11. kroga. Najbolj popularen izid tega kroga je bil 7-2, saj so se kar tri tekme končale z takim rezultatom.

Preberi več

7. krog mnl dobravlje

V Dobravljah je v derbiju kroga ekipa Dornberk gladko premagala ekipo Fatamorgana, medtem ko je sedaj ponovno vodilna ekipa Šole vožnje Stop zmagala brez boja.

Preberi več

iskalnik