facebook

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

1. ridjotov memorial

V ponedeljek so se veterani tako, kot je v njihovi navadi že od samih začetkov veteranske lige v Vrtojbi zbrali na ponedeljkovi rekreaciji. Vendar ta ponedeljek, ni bil navaden ponedeljek saj so se vsi skupaj zbrali v spomin prehitro izgubljenemu soigralcu ter prijatelju Rajku Rijavecu - Ridju.

1. ridjotov memorial

 Rajko je v veteranski ligi kot kapetan ekipe vedno zastopal barve rumene ekipe, ki je skozi vsa leta zamenjala kar nekaj imen od ekipe A je to?, Astro caffe, Caffe Galus ter Jolly bar, katera je bila z vodjo ekipe Valterjem Fabjanom tudi glavni pobudnik 1. memoriala v Rajkov spomin. 

 

Druženje se je začelo z žrebom treh ekip, vsak igralec pa je izžrebal listek po katerem so se potem formirale ekipe. Na koncu je bila najboljša ekipa Fabio - team, ki je prejela tudi 1. pokal Ridjotevega memoriala za katerega ne dvomimo, da bo postal tradicionalni. Po zaključenem turnirju, pa je seveda sledilo druženje in obujanje starih spominov, v čast prijatelju Rajku.

fotogalerija

 

 

iskalnik

 


MNZ Gorica