facebook

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

20. turnir v malem nogometu dornberk

V Dornberku, je že tradicionalno potekal malo nogometni turnir, katerega se je udeležilo 12. ekip. V precej izenačenih dvobojih je na koncu slavila ekipa Picerija Fontana, ki je v finalu premagala ekipo AKK Šempeter.

Turnir Dornberk

POROČILO TURNIRJA


Letošnjega jubilejnega 20. tradicionalnega turnirja v Dornberku se je tokrat udeležilo 12 ekip. Kot se je že nakazovalo v skupinskem delu je turnir postregel z veliko napetimi in izenačenimi dvoboji. V prvi četrtfinalni tekmi je domača ekipa Bar Siesta v tesno z odločilnim golom Aljaža Koca premagala Pacifik Bar. Picerija Fontana je v drugem četrtfinalu z 2:0 premagala prav tako odlično ekipo Briljanse. Zadnja dva četrtfinalna dvoboja sta se po napetem boju končala z neodločenem izidom tako da so o zmagovalcu odločale 6-metrovke. Uspešnejši in srečnejši sta bili ekipi Šempetra in Mbrale, ki so premagali Beli kamen in ekipo Stare gore, ki je presenetila mlajše nasprotnike z odlično in izredno borbeno igro. Prav tako sta bila tesna oba polfinala, saj so vse 4 ekipe pustile izredno malo priložnosti nasprotnikom. Prvi polfinale se je po napetem dvoboju končal brez zadetkov, tako da so odločale 6 metrovke, kjer je domači ekipi zmanjkalo nekoliko sreče, tako da je slavila ekipa Picerije fontana. Drugi polfinale je prav tako zaznamovala izenačena igra v kateri so številčni gledalci videli samo 1 zadetek. Tekmo je odločil Bragato in tako popeljal svojo ekipo v finale. Kot je bilo pričakovati je bil tudi finale izredno izenačen. Odločil je samo en zadetek, ki ga je dosegel najboljši igralec turnirja Franci Perko. 
V okviru turnirja je tudi tokrat potekal tudi turnir otrok do 12 let, ki je prav tako postregel z napetimi, bojevitimi tekmami in velikim veseljem otrok. 
Za konec se zahvaljujemo vsem ekipam, gledalcem, sponzorjem, ter vsem prostovoljcem , ki so tako ali drugače pripomogli k izvedbi turnirja. Vidimo se naslednje leto….
Sponzorji turnirja, ki so omogočili letošnji turnir:
Protect trade
Bar Siesta
Apia
Pekarna Vintola
Eurospin
Bar Kampož
Kmetija Lah
Kodnes
Gradbeništvo Kroni

Rezultati


Četrtfinale: 

  • Siesta bar: Pacifika bar 3:2
  • Picerija Fontana : Briljansa 2:0
  • Mbrale : Stara Gora 0:0 zmaga Mbrale po 6m
  • Beli Kamen : AKK Šempeter 1:1 zmaga AKK Šempeter po 6m

Polfinale:

  • Siesta Bar : Picerija Fontana 0:0 zmaga Picerija Fornata po 6m
  • Mbrale : AKK Šempeter 0:1

3. Mesto: zmaga Mbrale po 6m
Finale:

  • AKK Šempeter : Picerija Fontana 0:1

 

Najboljši posamezniki:

  • Naj strelec : Aljaž Koc – Siesta bar
  • Naj Vratar : Matej Kavčič – Picerija Fontana
  • Naj Igralec: Franci Perko – Picerija Fontana

 

iskalnik

 


MNZ Gorica