facebook

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zgodovina 10. let veteranske lige

Vse skupaj se je pravzaprav začelo, ko nas je večina napolnila 35. let. V nas samih je bil prisoten močan tekmovalni duh, vendar telo ni več puščalo enakovrednega igranja z mlajšimi.

Eno z drugim se je prav lepo ujelo z novo ustanovljenim društvom ŠUD Vrtojbico in ob tej priložnosti bi se zahvalil tedanjemu predsedniku Samu Šuligoju in sedanjemu Vojku Pirihu, za posluh pri financiranju same lige.

Prva leta so samo za organizacijo, oglaševanje in vodenje lestvice skrbeli Evgen Milanič, Valter Pregelj in Simon Milanič. V naslednjih letih pa je za vse priskrbel kar Evgen in prav njemu gre lahko zahvala za obstoj veteranske lige.


 

SEZONA 2002/03

V krstni izvedbi lige, torej v sezoni 2002/03, je v njej nastopalo šest ekip. Liga je bila izenačena le na samem uvodu ko so bile po treh odigranih kolih na vrhu štiri ekipe s po šestimi točkami. Zaradi boljše t.i. »gol razlike« je bila v vodstvu  Okrepčevalnica »Joco«, ki pa je v nadaljevanju močno popustila in tudi kot edina oddala točke zadnje uvrščenemu moštvu ,to je Ex študentom.

Sicer pa sta ligo v tej sezoni najbolj zaznamovali dve ekipi, in sicer ekipa domače ŠUD Vrtojbice, ki se je dokaj zanesljivo vpisala v zgodovino kot prvi zmagovalec lige, ter ekipa Veteranov iz Šempetra, ki je uspel pravcati podvig, saj se je po slabih predstavah v uvodnih krogih na koncu zavihtela kar na tretje mesto in bila le zaradi slabše gol razlike ob končno drugo mesto. Le-to je pripadlo ekipi AstroCaffe, ki je v tej sezoni nastopala pod imenom »A je to?«. »Fabio« & co. so bili po prepričljivi zmagi nad neposrednim tekmecem ŠUD Vrtojbico na zelo dobri poti, da postanejo prvaki, toda na drugi tekmi proti istemu nasprotniku se jim je zalomilo, in namesto da bi vknjižili tri točke ter se prebili na vrh razpredelnice, konkurentu dopustili da je ušel na neulovljivih šest točk.

 

 Končna lestvica za sezono 2002/03:

 

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

DG

PG

RG

To.

1.

ŠUD Vrtojbica

10

8

0

2

42

24

18

24

2.

»A je to?«

10

6

1

3

47

36

11

19

3.

Veterani Šempeter

10

6

1

3

38

29

9

19

4.

Gasilska enota

10

5

0

5

31

34

-3

15

5.

Okrepčevalnica »Joco«

10

2

2

6

34

44

-10

8

6.

EX Študenti

10

1

0

9

29

54

-25

3

 

Sezona 2002/03 v številkah:

 Najboljši strelec lige je postal Jan Žarko (»A  je to?«). Na desetih tekmah je dosegel 23 zadetkov oziroma 2,3 na tekmo. Za najboljšega vratarja je bil izbran Mihelj Romeo (ŠUD Vrtojbica); najboljši igralec pa je bil Hlede Sergej (»A je to?«).

Sicer je bilo v sezoni 2002/03 na 30 tekmah doseženih 221 zadetkov oz. 7,36 na tekmo. Jubilejni 100-ti gol v sezoni je dosegel Pavlovič Borut (»A  je to?«), 200-ti pa Pavlin Franko (Okrepčevalnica »JOCO«).

Najboljši napad v sezoni ima moštvo »A je to ?«, ki je doseglo 42 zadetkov, najboljšo obrambo pa ŠUD Vrtojbica z le 24 prejetimi zadetki.

Največ zadetkov na posamezni tekmi je padlo na tekmi 1. kola, ko je Gasilska enota z rezultatom 7 : 6 premagala »A  je to?«,ter tekmi 8. kola, ko so EX Študenti z 10 : 3 ugnali Okrepčevalnico »JOCO«, obakrat  je bilo doseženih 13 zadetkov.

Najhitrejši zadetek je bil dosežen v 3. krogu, ko je Pregelj Branko (ŠUD Vrtojbica) zadel že v 1. minuti.

 

Lestvica strelcev:

23 zadetkov: Jan (A je to?)

17 zadetkov: Pavlin (Okrepčevalnica ''Joco'')

12 zadetkov: Hlede (A je to?)

11 zadetkov: Filipčič (ŠUD Vrtojbica)

10 zadetkov: Filej (EX Študenti)

9 zadetkov: Kožlin (Gasilska enota), Pavlin (Okrepčevalnica ''Joco'')

8 zadetkov: Mačus (EX Študenti), Furlani (Veterani Šempeter), Milanič E. (ŠUD Vrtojbica)

7 zadetkov:Gorkič (Veterani Šempeter), Pavlovič (A je to?)

6 zadetkov:Pregelj B., Kravos (oba ŠUD Vrtojbica), Špacapan,Bevk(oba Veterani Šempeter), Đokić (Gasilska enota),Vitežnik (EX Študenti)

5 zadetkov: Turk, Pregelj V. (oba ŠUD Vrtojbica)

4 zadetki: Fabijan  (A je to?), Cvetkovič (Veterani Šempeter),Markočič  (Gasilska enota)

3 zadetki:Zajc (Veterani Šempeter), Kocjančič, Susič, Milost (vsi Gasilska enota), Bratkič (Okrepčevalnica ''Joco'')

2 zadetka:Vičič D., Vičič S., Tratnik (vsi Veterani Šempeter),Matelič (Gasilska enota), Rupnik (EX Študenti)

1 zadetek:Gregorič, Jarc, Faganel (vsi Okrepčevalnica ''Joco''),Fratnik (A je to?), Pečenko (ŠUD Vrtojbica), Šemrov,Simsič,  Mikulin (vsi EX Študenti)

avtogol: Furlani (Veterani Šempeter)

 


 

SEZONA 2003/04

Ligo je v sezoni 2003/2004 zapustilo moštvo Okrepčevalnica »JOCO«, vanjo pa so vstopili igralci Veterani iz Bilj, lanski vice prvak »A je to ?« pa je nastopal pod imenom Derby bar. Aktualni prvaki so v sezono štartali  z visoko zmago proti novincem v ligi in po prestižni zmagi v 2. krogu proti neposrednemu konkurentu, moštvu  Derby bar, tudi zavzeli vrh lestvice, ki so ga suvereno držali vse do 6. kroga, ko so le remizirali z tretje uvrščeno Gasilsko enoto ter konkurenci dovolili, da se jim približa na vsega eno točko. Nato pa so do konca dosegli še tri zmage in oddali le dve točki ter se tako veselili že svojega drugega naslova. Ekipa Derby bar je ves čas zanesljivo držala drugo pozicijo, zato pa je bilo bolj zanimivo na sredini razpredelnice, ko je četrto uvrščena ekipa Veterani Šempetra ves čas »dihala za ovratnik« Gasilski enoti«. Bolje kot v krstni izvedbi lige so se odrezali tudi Ex študenti, ki so tokrat prepustili zadnje mesto Veteranom Bilj, z malce več sreče pa bi lahko tudi krojili razplet pri vrhu.

 

 Končna lestvica za sezono 2003/04:

 

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

DG

PG

RG

To.

1.

ŠUD Vrtojbica

10

8

2

0

56

23

33

26

2.

Derby bar

10

8

1

1

63

36

27

25

3.

Gasilska enota

10

4

2

4

36

44

-8

14

4.

Veterani Šempeter

10

4

1

5

47

49

-2

13

5.

EX Študenti

10

2

2

6

34

43

-19

8

6.

Veterani Bilje

10

0

0

10

22

63

-41

0

 

Sezona 2003/04 v številkah:

Najboljši strelec lige je postal Gravnar Rajko (Veterani Šempeter). Na desetih tekmah je dosegel 19 zadetkov oziroma 1,9 na tekmo. Najboljši vratar je ponovno Mihelj Romeo(ŠUD Vrtojbica), najboljši igralec pa Filipič Leon (ŠUD Vrtojbica).  Sicer je bilo v sezoni 2002/03 na 30 tekmah doseženih 258 zadetkov oz. rekordnih 8,60 na tekmo. Jubilejni 100-ti gol v sezoni je dosegel Bevk (Veterani Šempeter), 200-ti pa Jan (Derby bar).

Najboljši napad v sezoni ima moštvo »Derby bar«, ki je doseglo 63 zadetkov oziroma 6,3 na tekmo, najboljšo obrambo pa ŠUD Vrtojbica z le 23 prejetimi zadetki  oziroma 2,3 na tekmo.

Največ zadetkov na posamezni tekmi je padlo na tekmi  5. kola, ko so Veterani Šempetra z rezultatom 

10 : 4 premagali Veterane Bilj, najmanj pa na tekmi 4. kola, ko je Gasilska enota z minimalnih 1: 0 odpravila Veterane Šempetra.

Največ zadetkov v pozameznem krogu pa je padlo v  7. in 8. krogu, ko so gledalci lahko videli po 34 zadetkov, najmanj pa v 6. krogu, ko so strelci nasprotnikove mreže zatresli le 16-kat. 

 

Končna lista strelcev:

 19 zadetkov: Gravnar (Veterani Šempeter)

18 zadetkov: Pavlovič (Derby bar)

17 zadetkov:   Jan (Derby bar)

16 zadetkov:   Židov (ŠUD Vrtojbica)

12 zadetkov: Kožlin (Gasilska enota)

11 zadetkov: Fabijan (Derby bar)

10 zadetkov: Mullner (Derby bar), Vitežnik (EX Študenti), Filipič (ŠUD Vrtojbica)

8 zadetkov: Kravos (ŠUD Vrtojbica)

7 zadetkov: Filej (EX Študenti)

6 zadetkov: Susič (Gasilska enota), Milanič E. (ŠUD Vrtojbica), Bevk (Veterani Šempeter), Mačus, Bezjak (oba EX Študenti)

5 zadetkov:Zajc, Špacapan (oba Veterani Šempeter),  Pregelj B.(ŠUD Vrtojbica),  Milatovič  (Veterani Bilje), Rijavec (Derby bar)

4 zadetki: Pregelj V., Milanič S. (oba ŠUD Vrtojbica),

3 zadetka: Turk (ŠUD Vrtojbica), Rupnik, Simsič (oba EX Študenti), Mržljak (Veterani Bilje), Tratnik (Veterani  Šempeter), Matežič (Gasilska enota)

2 zadetka: Komel, Jerončič (oba Veterani Bilje),

1 zadetek:Milost, Zajc, Petrovčič, Bizjak (vsi Gasilska enota), Fratnik (Derby bar)

avtogol: Bevk (Veterani Šempeter), Mačus (EX Študenti), Židov, Milanič S.(oba ŠUD Vrtojbica), Milatovič (Veterani Bilje) 

  


 

SEZONA 2004/05

 

V svoji tretji izvedbi se je liga ŠUD Vrtojbica razširila na sedem sodelujočih ekip,saj se ji je na novo priključila ekipa PU Nova Gorica, medtem ko so se igralci Derby bar-a ponovno zbrali pod novim imenom, tokrat kot Astro Caffe. Potek sezone je bil vsaj na samem začetku pravzaprav takšen, kot smo ga pričakovali, saj je vrh lestvice zasedalo moštvo Astro Caffe, ki pa je v 5. krogu doživelo tesen, a boleč poraz proti večnim rivalom ŠUD Vrtojbici, in ekipi sta tako morali zamenjati svoja položaja na lestvici. In, ko je v nadaljevanju že kazalo,da bo ŠUD Vrtojbica še tretjič in brez težav sezono zaključila na vrhu, čeprav jim je Astro Caffe kar nekajkrat nevarno »dihal za ovratnik«, pa se je vse skupaj le malce zapletlo, za kar so zaslužni predvsem Veterani Šempetra, ki so v nepopolnem 14. krogu povsem nepričakovano visoko porazili prav vodilno ŠUD Vrtojbico, medtem ko je Astro Caffe tesno, a zasluženo slavil proti ekipi PU Nova Gorica. O prvaku lige je tako odločala zadnja tekma sezone, ki sta jo med sabo odigrali prav vodilni moštvi. ŠUD Vrtojbica je za tretji naslov nujno potrebovala zmago, Astro Caffe-ju pa je zadoščal že remi. Toda Milanič in njegovi so se v tekmo podali z enim samim ciljem,to je zmagati, kar jim je naposled tudi uspelo in si na ta način priigrali že svojo tretjo »zvezdico«.

V ozadju pa smo lahko spremljali ogorčen boj za končno tretje mesto, več sreče in znanja pa je premogla ekipa Gasilske enote, ki je bila boljša od EX študentov, odločala pa je gol –razlika v medesbojnih srečanjih. Pri vsem tem pa je najbolj zanimivo to, da so se EX študenti dotlej vselej krčevito borili za obstanek.

O resnični izenačenosti ekip pa priča tudi dejstvo,da je tretjega in zadnjega ločila ena samcata zmaga. 

 

Končna lestvica za sezono 2004/05:

 

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

DG

PG

RG

To.

1.

ŠUD Vrtojbica

12

10

0

2

55

30

25

30

2.

Astro Caffe

12

9

1

2

61

34

27

28

3.

Gasilska enota

12

4

2

6

39

39

0

14

4.

EX Študenti

12

4

2

6

42

39

3

14

5.

Veterani Šempeter

12

4

1

7

45

53

-8

13

6.

PU Nova Gorica

12

4

0

8

46

76

-30

12

7

Veterani Bilje

12

3

2

7

36

53

-17

11

 

 

Sezona 2004/05 v številkah:

Najboljši strelec lige je po enoletnem premoru ponovno postal Jan Žarko (AstroCaffe). Nasprotnikovo mrežo je zatresel 21-krat.  Najboljši vratar je Fratnik Aldo (Astro Caffe), najboljši igralec pa Židov Bojan (ŠUD Vrtojbica). Sicer je bilo v sezoni 2004/05 doseženih 323 zadetkov oz. 7,21 na tekmo. Jubilejni 100-ti gol v sezoni je dosegel Ternik (PU Nova Gorica), 200-ti pa Milatovič (Veterani Bilje), 300-tega pa Kravos (ŠUD Vrtojbica).

Najboljši napad v sezoni ima še tretjič zapored moštvo Astro Caffe, ki je doseglo 61 zadetkov oziroma 5,08 na tekmo, najboljšo obrambo pa vnovič ŠUD Vrtojbica , ki je na 12 tekmah prejela 30 zadetkov oziroma 2,5 na tekmo.

Najhitreje dosežen zadetek v sezoni je bil pripisan Kožlinu iz Gasilske enote, ki je na tekmi 4. kroga z zadetkom v uvodni minuti svojemu moštvu pomagal do končnega remija proti Ex študentom.

Največ zadetkov na posamezni tekmi je padlo na tekmi  10. kola med ekipama ŠUD Vrtojbice in PU Nova Gorica, in sicer 18 zadetkov, najmanj pa na tekmi 5. kola, ko je ravno tako ŠUD Vrtojbica z minimalnih  2 : 1 ugnala Astro Caffe.

Največ zadetkov v pozameznem krogu pa je padlo v  13. krogu, in sicer 34  zadetkov, najmanj pa v 12. krogu, ko so strelci nasprotnikove mreže zatresli le 13-kat.  

Končna lista strelcev:

21 zadetkov: Jan (Astro Caffe)

18 zadetkov: Kožlin (Gasilska enota), Židov (ŠUD Vrtojbica)

15 zadetkov: Bedić (Veterani Bilje)

13 zadetkov: Gravnar (Veterani Šempeter)

11 zadetkov: Fabijan  (Astro Caffe), Žgavc (Veterani Šempeter), Šimsić (PU Nova Gorica)

10 zadetkov: Filej Vitežnik ( oba EX Študenti), Gorkič (Veterani Šempeter)

9 zadetkov: Ternik (PU Nova Gorica), Mačus (EX Študenti), Kravos (ŠUD Vrtojbica), Pavlovič (Astro Caffe)

8 zadetkov: Ivančič (PU Nova Gorica), Hlede (Astro Caffe)

7 zadetkov: Dunić (Veterani Bilje),Filipčič, Milanič E. (oba ŠUD Vrtojbica), Juterič A. (Gasilska enota)

6  zadetkov: Milost (Gasilska enota)

5 zadetkov: Tancoš (Veterani Bilje), Milanič S.(ŠUD Vrtojbica), Kolbl, Birsa (oba PU Nova Gorica)

4 zadetki: Mikulin, Bezjak (oba EX Študenti), Blaško( Veterani Šempeter), Markočič (Gasilska enota), Fratnik, Rijavec (oba Astro Caffe)

3 zadetki: Pregelj V. (ŠUD Vrtojbica), Kocjančič (Veterani Bilje),Kodelja (PU Nova Gorica), Susič (Gasilska enota), Tratnik (Veterani Šempeter)

2 zadetka: Rupnik, Šuligoj (oba EX Študenti),  Pregelj B. (ŠUD Vrtojbica), Vidovič, Sulič (oba Veterani Bilje), Mullner (Astro Caffe), Bagari (PU Nova Gorica)

1 zadetek: Bevk (Veterani Šempeter), Juretič V. (Gasilska enota),Milatovič (Veterani Bilje), Kocjančič, Žerak, Prinčič (vsi PU Nova Gorica)

avtogol: Tratnik, Gorkič (oba Veterani Šempeter), Filej (EX Študenti), Židov (ŠUD Vrtojbica)

  


 

SEZONA 2005/06

 V sezoni 2005/2006 smo bili priča največjemu številu sodelujočih ekip, saj se je za naslov prvaka borilo kar osem ekip. Novinci v ligi pa tokrat veteranska zasedba sicer vsem poznanega članskega moštva AS BAU, ki, kot je znano, osvaja številne turnirje širom celotne države. Na novo so se ligi praktično priključili tudi Blisk bojsi, a kot nadomestilo Ex študentom.

Za prestižni naslov sta se tudi tokrat kot to veleva že tradicija borili dve moštvi, in sicer ŠUD Vrtojbica ter Gasilska enota, ki je v tej vlogi zamenjala Astro Caffe.

Vrtojbenci so zlezli na vrh po šestih odigranih krogih in potem svojega vodstva niso več izpustili iz rok, pa čeprav se je Gasilska enota kar nekajkrat nevarno približala. Pohvaliti velja tudi novince, ekipo BAU AS. Gradbinci so v končnici celo prehiteli Astro Caffe in se zavihteli na tretje mesto. No, in prav Astro Caffe je eno največjih razočaranj sezone, še posebej ob dejstvu, da so v preteklosti vselej krojili sam vrh lige. A kot se je kasneje izkazalo,  je bila to zgolj taktična odločitev Fabia & co., saj so že v naslednji sezoni prepričljivo ugnali vso konkurenco in prekinili štiriletno prevlado ŠUD Vrtojbice.

 

Končna lestvica za sezono 2005/06:

 

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

DG

PG

RG

To.

1.

ŠUD Vrtojbica

14

11

1

2

51

17

34

34

2.

Gasilska enota

14

10

1

3

55

37

18

31

3.

Bau As

14

7

1

6

44

48

-4

22

4.

Astro Caffe

14

6

3

5

60

50

10

21

5.

Veterani Šempeter

14

4

4

6

35

42

-7

16

6.

Veterani Bilje

14

5

1

8

27

36

-9

16

7.

Blisk bojsi

14

4

2

8

33

46

-13

14

8.

PU Nova Gorica

14

1

3

10

26

55

-29

6

 

Sezona 2005/06 v številkah:

Najboljši strelec v sezoni prihaja iz vrst Gasilske  enote, in sicer Kožlin Igor, ki je na 14 tekmah dosegel 21 zadetkov oziroma 1,5 na tekmo. Najboljši vratar je že tretjič postal Mihelj Romeo (ŠUD Vrtojbica ) ,najboljši igralec pa je osvojil Pregelj Valter (ŠUD Vrtojbica), Jubilejni 100-ti gol v sezoni je dosegel Bevk (Veterani Šempeter), 200-ti zadetek pripada Vitežniku (Blisk bojsi), 300-tega pa je zabil letošnji golgeter Kožlin (Gasilska enota).

Sicer je bilo v sezoni 2005/06 doseženih 331 zadetkov oz. 5,91 na tekmo.

Najboljši napad v sezoni ima kljub neprepričljivim predstavam moštvo Astro Caffe, ki je na 14 tekmah doseglo 60 zadetkov oziroma 4,29 na tekmo, najboljšo obrambo pa ponovno premore ŠUD Vrtojbica , ki je prejela zanemarljivih 17 zadetkov oziroma 1,21 na tekmo.

Največ zadetkov na posamezni tekmi je padlo na tekmi  5. kola, ko je Gasilska enota s 7 : 6 ugnala Blisk bojse, ter na tekmi 10. kola, ko je Astro Caffe »potopil« PU Nova Gorica. V obeh primerih so se mreže skupaj zatresle 13-krat.

Največ zadetkov v pozameznem krogu pa je padlo v  10. krogu, in sicer 35  zadetkov, najmanj pa v 2. krogu, ko so strelci nasprotnikove mreže zatresli le 14-kat.

Zanimiv je tudi podatek, da smo v sezoni 2005/06 lahko gledali zelo dramatične končnice tekem, saj je le na 12 tekmah od vseh 56 odigranih odločitev padla bolj ali manj po prih petnajstih minutah. 

 

Končna lista strelcev:

 21 zadetkov: Kožlin (Gasilska enota)

18 zadetkov: Markočič (Gasilska enota)

17 zadetkov: Fabijan(Astro Caffe)

16 zadetkov: Jan (Astro Caffe)

13 zadetkov: Vitežnik (Blisk bojsi), Židov, Milanič E. (oba ŠUD Vrtojbica)

12 zadetkov: Valentinčič (Veterani Šempeter)

11 zadetkov: Čaulović  (Bau AS) 

10 zadetkov: Goga  (Bau AS)

9 zadetkov: Pavlovič (Astro Caffe), Orel (Veterani Bilje)

8 zadetkov: Šimšič (PU Nova Gorica), Hlede (Astro Caffe), Filej (Blisk bojsi), Bedić (Bau AS), Kravos, Pregelj V. (oba ŠUD Vrtojbica)

7 zadetkov: Gorkič (Veterani Šempeter)

6  zadetkov: Dunić (Bau AS), Marvin (Gasilska enota), Tancoš (Veterani Bilje)

5 zadetkov: Susič (Gasilska enota), Fratnik (Astro Caffe), Tratnik (Veterani Šempeter), Mačus (Blisk bojsi), Sulič (Veterani Bilje)

4 zadetki: Milanič S., Pregelj B. (oba ŠUD Vrtojbica), Ternik,Birsa,Kolbl (vsi PU Nova Gorica), Mullner (Astro Caffe),Milost (Gasilska enota), Bezjak (Blisk bojsi)

3 zadetki: Pejić, Šalanović (oba Bau AS), Milatovič (Veterani Bilje), Zajc, Bevk (oba Veterani Šempeter)

2 zadetka: Beguš (Veterani Bilje), Gravnar (Veterani Šempeter), Rupnik (Blisk bojsi), Žerak (PU Nova Gorica)

 

1 zadetek: Rijavec (Astro Caffe), Kocjančič, Prinčič , Horvat, Kakba  (vsi PU  Nova Gorica), Debenjak, Todić, Vidović (vsi Bau AS), Filipčič (ŠUD Vrtojbica),Kocjančič, Špacapan (oba Veterani Šempeter), Đokić, Simčič (oba Veterani Bilje)

avtogol: Dunić (Bau AS), Kocjančič (Veterani Šempeter), Kravos (ŠUD Vrtojbica)

  


 

SEZONA 2006/07

Jubilejna, peta izvedba, veteranske malonogometne lige ŠUD Vrtojbica je prinesla popolno prevlado nogometašev, ki skupaj nastopajo že peto leto, zadnja tri pod imenom Astro Caffe .Končno so le vnovčili svoje bogate izkušnje, ki jih imajo tako z igranjem malega nogometa kot tudi z njegovo večjo različico.

Sicer pa je v sezoni 2006/2007 v ligi zopet nastopalo šest ekip. Veterane Šempetra in Bilj ter Gasilsko enoto je nadomestila ekipa Bomberji.

Kot je bilo že rečeno, je bila ekipa Astro Caffe na vrhu lestvice vse od samega začetka in je za uvod porazila branilce naslova in štirikratne prvake lige, ekipo ŠUD Vrtojbica. Iz kroga v krog pa je prednost Astro Caffe pred zasledovalci samo rasla ter je v 8. krogu že znašala neulovljivih 8 točk in je bil tudi že teoretično znan zmagovalec lige. Ekipa Astro Caffe v 10 kolih ni oddala niti ene same točke, kar je svojevrsten rekord lige. O zmagovalcu ni bilo torej nikakršnega dvoma, je pa zato bil bolj zanimiv boj za končno drugo mesto. Zanj sta se udarili PU Nova Gorica ter štirikratni prvaki lige, ekipa ŠUD Vrtojbica. Krajše je potegnila PU Nova Gorica, pa čeprav je imela še v 7. krogu kar štiri točke prednosti pred zasledovalcem. Dokončna odločitev o drugem mestu je dejansko padla v 8. krogu, ko je PU Nova Gorica v istem dnevu v razmaku dveh ur doživela dva poraza in ŠUD Vrtojbici na stežaj odprla vrata do drugega mesta.

Preostale ekipe niso bile dorasle ostremu tempu, ki so ga narekovali prvi trije, kar nam razkrije tudi pogled na končno lestvico. Samo med tretjim in četrtouvrščenim je tako denimo 12 točk razlike, torej ju ločijo kar štiri zmage

 

Končna lestvica za sezono 2006/07:

 

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

DG

PG

RG

To.

1.

Astro Caffe

10

10

0

0

66

26

40

30

2.

ŠUD Vrtojbica

10

7

0

3

44

34

10

21

3.

PU Nova Gorica

10

6

1

3

42

31

11

19

4.

Bau AS

10

2

1

7

35

48

-13

7

5.

Blisk bojsi

10

2

1

7

32

53

-21

7

6.

Bomberji

10

1

1

8

20

47

-27

4

Sezona 2006/07 v številkah:

Prvi strelec lige je že tretjič postal Jan Žarko (Astro Cafe), ki je na 10 tekmah dosegel 23 zadetkov oziroma 2,3 na tekmo, pri čemer je bil strelsko najbolj učinkovit na tekmi 5. in 10. kroga, ko je po petkrat zatresel nasprotnikovo mrežo. Najboljši igralec je Kodelja Aleš (PU Nova Gorica), naj vratar pa Fratnik Aldo (Astro Caffe).

V sezoni je bilo doseženih 239 zadetkov oziroma 7,97, kar jo uvršča med ene najuspešnejših.

Najboljši napad v sezoni, in nekoliko presenetljivo tudi najboljšo obrambo, če vemo, da je tovrstno lovoriko v preteklih letih pobirala ŠUD Vrtojbica, ima  moštvo Astro Caffe, ki je nasprotnkom kar 66-krat prerešetala mreže oziroma 6,6 - krat na tekmo, sama pa jih je prejela le 26.

Največ zadetkov na posamezni tekmi je padlo na tekmi  zadnjega 10. kola, ko je Astro Caffe z 12 : 5 ugnala Blisk bojse,najmanj pa na tekmi 7. kroga ko je bila PU Nova Gorica s 3 : 0 boljša prav tako od Blisk bojsev.

Največ zadetkov v posameznem krogu pa je padlo v  9. krogu, in sicer 33  zadetkov, najmanj pa v 7. krogu, ko so se  mreže zatresle  le 19-kat.

Veliko pove tudi podatek o razmerju med doseženimi zadetki v prvem in drugem polčasu. To razmere je 115 : 124 v korist drugega polčasa. 

In naj kot zanimivost navedem še, da je najstarejša ekipa v ligi prav letošnji prvak Astro Caffe, njegovi igralci so v povprečju stari kar 44,6 let. V svojih vrstah pa imajo tudi najstarejšega igralca lige, to je vratar Dušan Novaković, ki ima 62 let.

Končna lista strelcev:

23 zadetkov: Jan (Astro Caffe)

18 zadetkov: Šimšič (PU Nova Gorica),

13 zadetkov: Kravos (ŠUD Vrtojbica)

10 zadetkov: Pavlovič, Fabijan(oba Astro Caffe)

9 zadetkov: Milanič S., Gorkič (oba ŠUD Vrtojbica), Bedić (Bau AS), Kodelja (PU Nova Gorica), Grgič (Astro Caffe)

8 zadetkov: Filej (Blisk bojsi)

7 zadetkov: Hlede (Astro Caffe), Židov (ŠUD Vrtojbica),Vitežnik (Blisk bojsi)

6  zadetkov: Kocijančič (Blisk bojsi), Dunić, Čaulović, Mustafouski (vsi Bau AS), Kolbl (PU Nova Gorica)

5 zadetkov: Rušt (Bomberji)

4 zadetki: Malobabič  (Bomberji)

3 zadetki: Šuligoj, Vižintin, Rijavec (vsi Bomberji), Medovski,Vidović (Bau AS), Pregelj B., Pregelj V. (oba ŠUD Vrtojbica),, Vajd (PU Nova Gorica), Bezjak (Blisk bojsi) 

2 zadetka: Rupnik, Krivec, Mačus (vsi Blisk bojsi),  Pagon, Ternik (oba PU Nova Gorica), Mullner ( Astro Caffe)

1 zadetek: Birsa,  Žerak (oba PU Nova Gorica), Pejić, Keber (oba Bau AS), Grobiša (Bomberji), Fratnik, Rijavec (oba Astro Caffe)

avtogol: Vidović, Čaulović (oba Bau AS), Vajd (PU Nova Gorica), Vitežnik (Blisk bojsi)

  


 

SEZONA 2007/08

V sezoni 2007/08, smo na zmagovalca čakali vse do zadnjega kroga, ko sta se pomerila Zavarovalna agencija KRAVOS in ekipa As Bau. Ekipi As Bau, bi za naslov prvaka zadostoval že neodločen rezultat, saj so na prvi tekmi "zavarovalničarje" premagali z 5:3. Vendar v ekipi Zavarovalne agencije KRAVOS, sta bila igralca Muznik in Drole, ki sta krojila še nekaj sezon nazaj vrh malonogometne scene, na drugi strani pa igralci, ki so se borili na travnati površini v 1. slovenski ligi. Prav legenda puntarja Drole je po samostojnem prodoru v 2. polčasu izigral celotno obrambo, na koncu pa še vratarja in tako odločil zmagovalca tekme in zmagovalce zimske lige. Ekipi Zavarovanlna agencija KRAVOS je to uspelo že v 6, saj so v prejšnih sezonah ti igralci igrali pod imenom Šud Vrtojbica.

 

Končna lestvica za sezono 2007/08

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

DG

PG

RG

To.

1.

Zav. ag.KRAVOS

14

12

1

1

62

13

+49

37

2.

As Bau

14

11

1

2

82

19

+63

34

3.

Liena

14

10

1

3

53

20

+33

31

4.

Astro caffe

14

8

1

5

49

28

+21

25

5.

Pol – Gas

14

6

0

8

45

55

-10

18

6.

Temmes (-1)

14

3

0

11

20

62

-42

8

7.

Slowash Dornberk

14

2

0

12

14

56

-42

6

8.

Bomberji (-1)

14

2

0

12

12

84

-72

5

Sezona 2007/08 v številkah:

Najboljši strelec je tako z 22 zadetki postal Jan Žarko (Astro Caffe), ki je ubranil laskavi naslov iz lanske sezone, najboljši vratar je Bratkič Odisej (Zavarovalna agencija Kravos), ki je na 14 tekmah prejel le 13 zadetkov. Za najbolj koristnega igralca lige pa je bila proglašena legenda tolminskega malega nogometa, Drole Damjan (Zavarovalna agencija Kravos). Jubilejni 100-ti zadetek pripada Srebrnič Miranu (AS Bau), 200-ti zadetek pripada Skomina Matjažu (SLOWASH Dornberk), 300-ti zadetek pa Vičič Dušanu (Temmes).

Končna lestvica strelcev:

21 zadetkov: Žarko Jan (Astro Caffe)

19 zadetkov: Simon Rosič (As Bau)

17 zadetkov: Miran Srebrnič (As Bau)

13 zadetkov: Marjan Berglez (Pol. - Gas.), Damjan Drole (Zavarovalna agencija Kravos), Senad Dunič (As Bau)

12 zadetkov: Dean Kranjc (Liena ), Simon Lampe  (Zavarovalna agencija Kravos)

10 zadetkov: Sergej Muznik (Zavarovalna agencija Kravos)

9 zadetkov: Ibrahim Bedič (Liena), Florijan Debenjak (As Bau)

8 zadetkov: Valter Fabijan (Astro Caffe), Borivoj Lučič (As Bau), Borut Pavlovič (Astro Caffe)

7 zadetkov: Ehad Goga (As Bau), Slavko Kolbl (Pol. - Gas.), Miran Kravos  (Zavarovalna agencija Kravos), Ivan Vuga (Zavarovalna agencija Kravos  )

6 zadetkov: Radoš Kuk (Liena ) Birsa Marko (Pol. - Gas.)

5 zadetkov: Leon Filipič (Liena), Rajko Gravnar (Temmes), Simon Milanič (Zavarovalna agencija Kravos)

4 zadetki: Damjan Fon (Liena), Valter Gorkič  (Zavarovalna agencija Kravos), Aleš Kodelja (Pol. - Gas.), Dejan Mozetič (Slowash Dornberk), Miran Mullner (Astro Caffe), Ivo Oršulič (Liena), Vasja Petrovčič (Pol. - Gas.), Dušan Vičič (Temmes)

3 zadetki: Boris Arčon (Bomberji), Bogdan Blazinšek (Bomberji), Mitja Humar (Liena), Halim Kroni (Slowash Dornberk), Evgen Milost (Pol. - Gas.), Petrovčič (Pol. - Gas.), Boris Plohl (Liena), Edvin Rušt (Bomberji), Jadran Stopar (As Bau), Ivica Vulič (Temmes)

2 zadetka: Žarko Berlot (Temmes), Valter Gregorič (Bomberji), Sergej Hlede (Astro Caffe), Ivandič (Pol. - Gas.), Matjaž Skomina (Slowash Dornberk), Tomaž Torkar (Astro Caffe), Samo Urdih (Pol. - Gas.), Sandi Valentinčič (Temmes), Bogdan Ozzy Žbogar (Liena)

1 zadetek: Darjo Bevk (Temmes), Stanislav Grgič (Astro Caffe), Patrik Leban (Slowash Dornberk), Dean Matežič (Pol. - Gas.), Leon Pahor (Bomberji), Branko Pregelj  (Zavarovalna agencija Kravos), Rajko Rijavec (Astro Caffe), Albin Tancoš (Temmes), Stojan Vičič (Temmes), Bogdan Vidovič (As Bau), Milko Volarič (Liena ), Branko Zorn (Slowash Dornberk)

  


 

Sezona 2008/09

 To sezono je na eni strani zaznamovala popolna prevlada ekipe Zavarovalna agencija Kravos, ki se je letos na bistveno lažji način kot v minuli sezoni prebila so svojega drugega naslova od kar poteka liga v svoji novi podobi. Na drugi strani pa se je odvijal ogorčen boj za drugo pozicijo, iz troboja med Lieno, Astro Caffe-jem in AS Bau-om, pa so kot končni zmagovalci izšli slednji. V tej sezoni, pa smo videli ponovno samo 6 ekip, saj sta se ekipi Bomberjev in Temmesa odpovedali igranju v zimski ligi. 

Končna lestvica za sezono 2008/09

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

DG

PG

RG

To.

1.

Zav. ag.KRAVOS

10

10

0

0

47

9

+38

30

2.

As Bau

10

5

3

2

36

19

+17

18

3.

Astro caffe

10

4

3

3

20

21

-1

15

4.

Liena

10

4

2

4

21

23

-2

14

5.

Dornberk

10

2

0

8

16

40

-24

6

6.

Pol - Gas

10

1

0

9

11

39

-28

3

 

Najboljši čuvaj mreže je postal Bratkič Odisej iz ZA Kravos, ki je na 10. tekmah moral po žogo v svojo mrežo le 9-krat. Naziv najboljšega igralca lige pa je letos popolnoma zasluženo pripadel igralcu AS Bau, Simonu Rosiču, ki je s svojo disciplino in ogromnim nogometnim znanjem, ki ga premore, lahko vzor marsikateremu nogometašu tako na igrišču kot izven njega.

Končna lestvica strelcev

 

18 zadetkov :Simon Lampe (ZA Kravos)

17 zadetkov: Simon Rosič (As Bau )

8 zadetkov Sergej Muznik (ZA Kravos)

7 zadetkov: Miran Besednjak (Liena)

6 zadetkov Marjan Berglez (Pol. Gas), Ehad Goga (As Bau), Miran Mullner (Astro caffe), Rajko Rijavec (Dornberk), Primož Žgavc (Astro caffe)

5 zadetkov: Damjan Drole (ZA Kravos)

4 zadetki: Ibrahim Bedič (Liena), Uroš Jug (ZA Kravos), Miran Kravos (ZA Kravos), Darjo Petrovčič (Liena), Miran Srebrnič (As Bau)

3 zadetki: Valter Fabijan (Astro caffe), Evgen Milanič (ZA Kravos), Dejan Rijavec (Pol. Gas), Matjaž Skomina (Dornberk), Sandi Valentinčič (As Bau)

2 zadetka: Jernej Berce (Dornberk), Karlo Bunc (Dornberk), Sanad Dunič (As Bau), Leon Filipič (Liena), Sandi Likar (Liena), Borut Paulovič (Astro caffe), Ivan Vuga (ZA Kravos)

1 zadetek: Rijavec Davorin (Astro caffe), Florjan Debenjak (As Bau), Saša Dinič (As Bau), Damjan Fon (Liena), Valter Gorkič (ZA Kravos), Stanislav Grgič (Astro caffe), Žarko Jan (Astro caffe),Zoran Jovičevič (As Bau), Radoš Kuk (Liena), Dean Lampe (ZA Kravos), Patrik Leban (Dornberk ), Danjel Peras (Pol. Gas), Ismir Pintol (As Bau ), Branko Pregelj (ZA Kravos), Dušan Rojc (Dornberk), Samo Urdih (Pol. Gas), Branko Zorn (Dornberk )

 


Sezona 2009/10

V sezoni 2009/10, nismo več videli branilca naslova Zavarovalne agencije KRAVOS, v ligo pa sta vstopili ekipi MNK. Okrepčevalnica Žbogar in ekipa Ardi Ardi. 

Prav ekipa MNK Okrepčevalnica Žbogar, je to leto osvojila naslov prvaka, ekipo pa je sestavljalo kar 6 igralcev bivšega prvaka. Ekipa Žbogarjev je prepričljivo osvojila naslov prvaka, saj so imeli kar 12 točk prednosti pred 2. uvrščeno ekipo Astro caffe, imeli pa so daleč najboljšo razliko v zadetkih, saj so jih dosegli največ 44, prejeli pa daleč najmanj le 8, torej le 0,67 gola na tekmo. Za primerjavo druga najboljša obramba je bila obramba Liene, ki je prejela 27 zadetkov oziroma 2,25 na tekmo.

 

Končna lestvica za sezono 2009/10

 

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

DG

PG

RG

To.

1.

MNK Okr. Žbogar

12

9

3

0

44

8

+36

30

2.

Astro caffe

12

5

3

4

34

32

+2

18

3.

As Bau

12

6

1

5

42

32

+10

17

4.

Liena

12

4

4

4

29

27

+2

16

5.

Dornberk

12

4

3

5

36

32

+4

15

6.

Pol - Gas

12

4

3

5

23

41

-18

15

7.

Ardi Ardi

12

1

1

10

15

51

-36

3

 

Sezona 2009/10 v številkah:

V sezoni 2009/10 je bilo doseženih 223 golov oziroma 5,31 na tekmo. Ekipa ki je dosegla največ golov na tekmi je bila ekipa As Bau - 12, le ena tekma pa se je končala z rezultatom 0-0. Najboljši vratar je postal Odisej Bratkič (MNK Okr. Žbogar), ki je prejel le 8 zadetkov, najboljša strelca veteranske liga sta postala Ehad Goga (As bau) in Simon Lampe (MNK Okr. Žbogar), pokal pa je pripadel Gogi, ki je zadetke dosegel 2 koli prej, saj je ekipa As Bau odigrala le 10 tekem.

Končna lestvica strelcev:

 

13 zadetkov : Ehad Goga (As Bau),Simon Lampe (MNK Okr. Žbogar)

9 zadetkov: Dean Kranjc (Liena)

8 zadetkov: Matjaž Skomina (Dornberk), Miran Srebrnič (As Bau)

7 zadetkov:  Karlo Bunc (Dornberk), Zoran Mrevlje (Dornberk )

6 zadetkov: Uroš Jug (MNK Okr. Žbogar), Vasja Petrovčič (Pol. Gas), Rajko Rijavec (Astro caffe), Aleš Saksida (Dornberk ), Samo Urdih (Pol. Gas)

5 zadetkov: Senad Dunič (As Bau), Valter Fabjan (Astro caffe), Radoš Kuk (MNK Okr. Žbogar), Darjo Petrovčič (Liena), Rajko Rijavec (Dornberk ), Tomaž Škrlj (MNK Okr. Žbogar), Bojan Židov (Astro caffe)

4 zadetki: Bojan Adžič (Astro caffe), Žarko Jan (Astro caffe), Zoran Jovičevič (Pol. Gas), Egon Milost (MNK Okr. Žbogar)

3 zadetki: Miran Besednak (Liena), Zeqir Cikači (Ardi Ardi), Saša Dinič (As Bau), Leon Filipič (MNK Okr. Žbogar), Valter Gorkič (MNK Okr.Žbogar), Stanislav Grgič (Astro caffe), Slavko Kolbl (Pol. Gas), Halim Kroni (Ardi Ardi), Evgen Milanič (Liena), Miran Mulner (Astro caffe), Ivo Oršulič (Liena), Dejan Rijavec (Pol. Gas), Simon Rosič (As Bau), Mojimir Sosolič (Liena)

2 zadetka : Ibrahim Bedič (As Bau), Driton Bytyči (Ardi Ardi), Sergej Hlede (Astro caffe), Djavi Maskutaj (Ardi Ardi), Borut Pavlovič (Astro caffe), Sandi Valentinčič (As Bau), Branko Zorn (Dornberk )

1 zadetek: Fahtir Bytyči (Ardi Ardi), Bedri Cikači (Ardi Ardi), Hilarij Čermelj (Liena), Florijan Debenjak (As Bau), Damjan Drole (MNK Okr.Žbogar), Miran Fikfak (Liena), Sandi Likar (As Bau), Dean Mozetič (Dornberk), Danijel Peras (Pol. Gas), Boris Plohl (Liena ), Ivan Vuga (MNK Okr.Žbogar)

 


Sezona 2010/11

 V sezoni 2010/11, smo videli še eno prevlado moštva, ki je zimsko ligo osvojila leta 2007, ko se je igralo še na manjšem igrišču v Šempetru. Ekipa Astro caffe je zimsko ligo končala brez ene same oddane točke in z lepo igro od noge do noge in predvsem z veliko discipline v sami igri. Drugo mesto je osvojila lani prvo uvrščena ekipa MNK Okr. Žbogar, tretje pa ponovno ekipa As Bau.

Končna lestvica za sezono 2010/11

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

DG

PG

RG

To.

1.

Astro caffe

12

12

0

0

44

19

+25

36

2.

MNK Okr. Žbogar

12

7

2

3

29

20

+9

23

3.

As Bau

12

5

1

6

35

27

+8

16

4.

Pol - Gas

12

4

3

5

25

28

-3

15

5.

Liena Slowash

12

4

2

6

36

39

-3

14

6.

Dornberk

12

2

2

8

18

37

-19

8

7.

Beli kamen

12

2

2

8

34

51

-17

8

Sezona 2010/11 v številkah: 

V tej sezoni smo videli 221 zadetkov, oziroma  (5.26 na tekmo). Ekipa z največ goli na tekmi je bila ponovno ekipa As Bau - 8. Najboljši strelec zimske lige je postal Saša Dinić (Liena Slowash), najboljši vratar je bil Aldo Fratnik ( Astro caffe), najboljši igralec pa je bil tudi iz prevladujoče ekipe lige Valter Fabjan (Astro caffe)

Končna lestvica strelcev:

13 zadetkov: Saša Dinič (Liena Slowash)

12 zadetkov: Alen Djerič (Astro Caffe )

10 zadetkov: Mintas Mustafoski (Beli kamen)

9 zadetkov: Senad Dunič (As Bau )

7 zadetkov: Ehad Goga (As Bau ), Saim Mustafouski (Beli kamen)

6 zadetkov: Leon Filipič (MNK Okrepčevalnica Žbogar), Žarko Jan (Astro Caffe), Evgen Milanič (Liena Slowash), Saša Pagon (Pol. Gas), Darjo Petrovčič (Liena Slowash)

5 zadetkov: Djani Admeloski (Beli kamen), Stanislav Grgič (Astro Caffe), Simon Lampe (MNK Okrepčevalnica Žbogar), Miroslav Šimčič (Pol. Gas)

4 zadetki: Bojan Adžič (Astro Caffe), Karlo Bunc (Dornberk), Valter Fabian (Astro Caffe), Valter Gorkič (MNK Okrepčevalnica Žbogar), Igor Kožlin (Pol. Gas), Miran Mulner (Astro Caffe), Rajko Rijavec (Dornberk), Vasja Rojc (Liena Slowash), Miran Srebrnič (As Bau)

3 zadetki: Mensur Alimoski (Beli kamen), Nenad Cankovič (As Bau), Sergej Hlede (Astro Caffe), Patrik Leban (Liena Slowash), Trifko Lučič (As Bau), Zoran Mrevlje (Dornberk ), Danijel Peras (Pol. Gas ), Rajko Rijavec (Astro Caffe), Ivan Vuga (MNK Okrepčevalnica Žbogar), Tomaž Winkler (As Bau), Branko Zorn (Dornberk)

2 zadetka: Ibrahim Bedič (Liena Slowash ), Odisej Bratkič (MNK Okrepčevalnica Žbogar ), Valter Cegelj (Pol. Gas ), Florijan Debenjak (As Bau  ), Asan Kadrieski (Beli kamen , )Fatimiru Karalioski (Beli kamen ), Radoš Kuk (MNK Okrepčevalnica Žbogar ), Branko Mitovski (Beli kamen ), Vasja Petrovčič (Pol. Gas ), Joško Pičulin (MNK Okrepčevalnica Žbogar ), Matjaž Skomina (Dornberk )

1 zadetek: Kanija Aumedoski (Beli kamen), Arif Bajaramoski (Beli kamen), Marjan Berglez (Pol. Gas ), Zoran Cvetkovič (As Bau), Damjan Drole (MNK Okrepčevalnica Žbogar), Damjan Fon (MNK Okrepčevalnica Žbogar), Oliver Grgič (Dornberk), Almir Jamak (Beli kamen), Zoran Jovičevič (As Bau), Uroš Jug (MNK Okrepčevalnica Žbogar), Slavko Kolbl (Pol. Gas), Halim Kroni (Dornberk), Matjaž Lah (Liena Slowash), Dean Lampe (Liena Slowash), Borivoje Lučič (As Bau), Egon Milost (MNK Okrepčevalnica Žbogar), Borut Pavlovič (Astro Caffe), Alan Petrovt (As Bau) , Bojan Židov (Astro Caffe)

  


 

Sezona 2011/12

V tej sezoni se je končala 10. izvedba veteranske lige. Naslov prvaka je osvojila ekipa Slowash, ki je zbrala isto število točk kot drugouvrščeni MNK Okrepčevalnica Žbogar. O najboljšem sta tako odločali medsebojni srečanji (2:0 in 2:2). Najboljši strelec je že petič v veteranski ligi postal Jan Žarko (Astro caffe) z 18 zadetki (skupaj že 128). Za najboljšega vratarja je bil proglašen Odisej Bratkič (MNK Okrepčevalnica Žbogar) z najmanj prejetim goli (17), za najboljšega igralca lige pa Vasja Susič (Slowash). Kot najstarejši igralec v ligi je sodeloval 65-letni Dušan Novakovič (Astro caffe).

Zadnji krog je bil zanimiv, kot že dolgo ne, saj je odločal o vrstnem redu na prvih petih mestih. Največji preskok je uspel ekipi Astro caffe, ki je z zmago proti Dornberku osvojila končno tretje mesto. Ekipa Slowash je po prvem delu že močno vodila na lestvici in ko je kazalo da se bo sprehodila skozi tekmovanje, je v drugem delu odigrala zelo povprečno in nikakor ni več imela odgovora za nižje postavljeno obrambo. Na koncu je le zmagala prava ekipa in od novincev lahko pričakujemo dober rezultat na superpokalu.

Končna lestvica za sezono 2011/12

 

 

Ekipa

T

Zm

Neo.

Por.

GR

DG

PG

To.

1.

Slowash

12

8

3

1

20

47

27

27

2.

MNK Okr.Žbogar

12

8

3

1

18

33

15

27

3.

Astro Caffe

12

6

1

5

7

45

38

19

4.

Liena 

12

5

3

4

11

44

33

18

5.

Pol - Gas

12

5

2

5

-6

35

41

17

6.

Beli kamen

12

2

1

9

-30

26

56

7

7.

Dornberk

12

0

3

9

-20

26

46

3

Če potegnem črto čez vsa ta leta igranja lahko rečem, da so kvaliteta, kultura in organizacija tekmovanja zelo napredovale in če se spomnim, kako so igralci prva leta še lovili sodnika po igrišču, se je sedaj vse skupaj zelo umirilo. Letos je bilo podeljenih tudi najmanj kartonov, vsekakor pa gre tu tudi zahvala sodnikom za dobro sojenje. Za naslednjo sezono pa pripravljamo tudi brošuro desetletnice veteranske lige.

Lestvica strelcev:

17 zadetkov: Jan Žarko (Astro Caffe )

13 zadetkov: Darjo Petrovčič (Liena)

11 zadetkov: Karlo Bunc (Dornberk ), Vasja Susič (Slowash)

10 zadetkov: Dejan Rijavec (Pol. Gas)

9 zadetkov: Danijel Peras (Pol. Gas), Vasja Rojc (Slowash)

7 zadetkov: Ibrahim Bedič (Liena), Mintas Mustafouski (Beli kamen), Rajko Rijavec (Astro Caffe), Mojmor Sosolič (Liena)

6 zadetkov: Djani Admoloski (Beli kamen), Marjan Berglez (Pol. Gas), Alen Djerič (Astro Caffe), Leon Filipič (MNK Okr. Žbogar), Valter Gorkič (MNK Okr. Žbogar), Dean Marvin (Slowash), Saim Mustafouski (Beli kamen), Matjaž Skomina (Dornberk)

5 zadetkov: Uroš Jug (MNK Okr. Žbogar), Radoš Kuk (MNK Okr. Žbogar), Patrik Leban (Slowash)Denis Marvin (Slowash), Branko Mitovski (Beli kamen), Rajko Rijavec (Dornberk), Miran Srebrnič (Liena), Tomaž Škrlj (MNK Okr. Žbogar), Bojan Taljat (Slowash)

4 zadetki: Valter Fabian (Astro Caffe), Dean Lampe (Liena), Evgen Milanič (Liena), Joško Pičulin (MNK Okr. Žbogar), Goran Zavadlav (Pol. Gas)

3 Igor Kožlin (Pol. Gas), Egon Milost (MNK Okr. Žbogar), Miran Mullner (Astro Caffe), Dragan Perendija (MNK Okr. Žbogar), Marjan Rupnik (Liena ), Ivica Vulič (Astro Caffe)

2 zadetka: Bojan Adžič (Astro Caffe) Duško Čankovič (Slowash)Damjan Fon (MNK Okr. Žbogar), Sergej Hlede (Astro Caffe), Halim Kroni (Dornberk), Samo Urdih (Pol. Gas)

1 zadetek: Arif Bajramouski (Beli kamen), Asan Kadreski (Beli kamen), Fatmiru Karalioski (Beli kamen), Bojan Knavs (Pol. Gas), Aleš Kocijančič (Slowash), Miha Mačus (Liena), Dean Mozetič (Dornberk), Šefik Mulahmetovič (Slowash), Borut Paulovič (Astro Caffe), Slave Stojkov (Beli kamen), Damjan Susič (Slowash), Branko Zorn (Dornberk)

 

iskalnik

 


MNZ Gorica