facebook

twitter

MNLGorica Rezultati 8. kroga MNL Gorica&Dobravlje 10:00 FC Borelas - Nona Luisa 2:2 10:40 Vrhpolje - Lola team 3:0 b.b. 11:3… https://t.co/6io3JeGACw
MNLGorica Danes je na sporedu 7. krog veteranske lige: 20:00 Mnk Okr. Žbogar : Brda 20:40 AKK Šempeter : Jolly Bar 21:20… https://t.co/BnlqI96lpl
MNLGorica Čim hitrejše okrevanje želimo našemu reprezentantu tudi iz zimskih lig na Goriškem.💪💪💪 https://t.co/yIeHbwets2

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

žbogarji so prvaki veteranske lige

Ekipa MNK Okr. Žbogar je prvak zimske veteranske lige 2014/15. Zmagovalna ekipa je po glasovanju dobila tudi najboljšega vratarja lige, to je prvič postal Denis Rutar, ter najboljšega igralca Dragana Perendijo, ki je to lovoriko prejel drugič. Naslov najboljšega strelca pa pripada Urošu Pintarju (Kix).

Preberi več

10. krog veteranske lige

V boju za prvaka, je ekipa MNK Okrepčevalnica Žbogar visoko odpravila do včeraj vodilno OK Corral Staro Goro. Do konca liga sta še dva kroga, v katerih imajo še tri ekipe velike možnosti za osvojitev naslova prvaka.

Preberi več

8. krog veteranske lige

V 8. krogu veteranske lige je ekipa Astro caffe edina zmagala, saj sta se ostali dve tekmi končale neodločeno. Po remiju Stare Gore, je ekipa Okr. Žbogorja imela priložnost prevzeti vodstvo na lestvici, vendar je izjemno organizirana ekipa Pol-Gas odbila vse napade in tako prišla do prve letošnje točke.

Preberi več

7. krog veteranske lige

Po polovici veteranske lige ima ekipa OK Corral Stara Gora eno točko prednosti pred najbližjim zasledovalcem ekipo MNK Okrepčevalnico Žbogar, vendar tudi ostale ekipe v letos zelo izenačeni veteranski ligi še računajo na končno zmago.

Preberi več

6. krog veteranske lige

V 6. krogu veteranske lige je OK Coral Stara Gora z zmago prišla na vrh lestvice veteranske lige. Pred zadnjim krogom v prvem delu še vedno nimamo odgovora katera ekipa bo po polovici ligi v najboljšem položaju za osvojitev naslova prvaka.

Preberi več

iskalnik

lestvica veterani

Ekipa
Točke
1 Dornberk 20
2 Mnk Okr. Žbogar 18
3 AKK Šempeter 11
4 Jolly Bar 9
5 Brda 4
6 Ok Corral 3

 


MNZ Gorica