facebook

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

rezultati 13.kroga

žbogarji so prvaki veteranske lige 2012/13

En krog pred koncem veteranske lige je ekipa MNK Okrepčevalnica Žbogar že matematično postala prvak veteranske lige v Šempetru. 

Preberi več

rezultati 12. kroga 

V veteranski ligi se nadaljuje mrtvi tek najboljših ekip, ki pa se bo drugi teden končal, saj bomo videli dva derbija, ki bosta morda odločila že prvaka zimske veteranske lige.

Preberi več

rezultati 11.kroga 

Veterani so pred šolskimi počitnicami odigrali še zadnji krog v februarju. Favoriti so ponovno upravičili svoje vloge, čeprav so bile skoraj vse tekme napete do konca.

 

Preberi več

rezultati 10. kroga 

V Hit šport centru je bil 13. februarja odigran 10. krog veteranske lige. Favoriti so upravičili svoje vloge in tako je razlika med 4. in 5. uvrščeno ekipo še večja.

Preberi več

rezultati 9. kroga 

V 9.krogu veteranske lige smo po derbijih med Akk Šempetrom in Mnk Okrepčevalnico Žbogar, ter OK Corral Staro Goro in ekipo Astro caffe, dobili skrčeno lestvico na vrhu, tako da bomo na prvaka lige morali najverjetneje počakati do zadnjega kroga.

Preberi več

rezultati 8. kroga

V hit šport centru, se je začel drugi del veteranske lige. Na žalost je druga tekma spet odpadla zaradi bolezni v ekipi Dornberka.

Preberi več