facebook

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

žbogarji so prvaki veteranske lige

Ekipa MNK Okr. Žbogar je prvak zimske veteranske lige 2014/15. Zmagovalna ekipa je po glasovanju dobila tudi najboljšega vratarja lige, to je prvič postal Denis Rutar, ter najboljšega igralca Dragana Perendijo, ki je to lovoriko prejel drugič. Naslov najboljšega strelca pa pripada Urošu Pintarju (Kix).

Preberi več

10. krog veteranske lige

V boju za prvaka, je ekipa MNK Okrepčevalnica Žbogar visoko odpravila do včeraj vodilno OK Corral Staro Goro. Do konca liga sta še dva kroga, v katerih imajo še tri ekipe velike možnosti za osvojitev naslova prvaka.

Preberi več

8. krog veteranske lige

V 8. krogu veteranske lige je ekipa Astro caffe edina zmagala, saj sta se ostali dve tekmi končale neodločeno. Po remiju Stare Gore, je ekipa Okr. Žbogorja imela priložnost prevzeti vodstvo na lestvici, vendar je izjemno organizirana ekipa Pol-Gas odbila vse napade in tako prišla do prve letošnje točke.

Preberi več

7. krog veteranske lige

Po polovici veteranske lige ima ekipa OK Corral Stara Gora eno točko prednosti pred najbližjim zasledovalcem ekipo MNK Okrepčevalnico Žbogar, vendar tudi ostale ekipe v letos zelo izenačeni veteranski ligi še računajo na končno zmago.

Preberi več

6. krog veteranske lige

V 6. krogu veteranske lige je OK Coral Stara Gora z zmago prišla na vrh lestvice veteranske lige. Pred zadnjim krogom v prvem delu še vedno nimamo odgovora katera ekipa bo po polovici ligi v najboljšem položaju za osvojitev naslova prvaka.

Preberi več

iskalnik

 


MNZ Gorica