facebook

twitter

MNLGorica Jutri prva tekma med AKK Šempeter in Lola team odpade, tako, da se zimska liga začne ob 10.40.
MNLGorica V Dobravljah, se v nedeljo nadaljuje zimska liga. OŠ Dobravlje 9.12.2018 10:00 Lola team - : - AKK Šempeter 10:… https://t.co/XFwSafeTd8
MNLGorica Danes je na sporedu 2. krog veteranske lige v Športni center Hit Pari 2. kroga: 20:00 Ok Corral - Dornberk 20:4… https://t.co/yNyzr79qmm
MNLGorica Rezultati 2. kroga MNL Dobravlje Lola team - Nona Luisa 4 : 7 AKK Šempeter - Vrhpolje 4 : 4 T.Makovec/Bar Štrukelj… https://t.co/u7BPh78G6I
MNLGorica Danes je na sporedu 2 krog zimske lige v Dobravljah. 10:00 Lola team - : - Nona Luisa 10:40 AKK Šempeter - : - Vrh… https://t.co/kVAMZ3jcLN

kontakt

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

žbogarji so prvaki veteranske lige

Ekipa MNK Okr. Žbogar je prvak zimske veteranske lige 2014/15. Zmagovalna ekipa je po glasovanju dobila tudi najboljšega vratarja lige, to je prvič postal Denis Rutar, ter najboljšega igralca Dragana Perendijo, ki je to lovoriko prejel drugič. Naslov najboljšega strelca pa pripada Urošu Pintarju (Kix).

Preberi več

10. krog veteranske lige

V boju za prvaka, je ekipa MNK Okrepčevalnica Žbogar visoko odpravila do včeraj vodilno OK Corral Staro Goro. Do konca liga sta še dva kroga, v katerih imajo še tri ekipe velike možnosti za osvojitev naslova prvaka.

Preberi več

8. krog veteranske lige

V 8. krogu veteranske lige je ekipa Astro caffe edina zmagala, saj sta se ostali dve tekmi končale neodločeno. Po remiju Stare Gore, je ekipa Okr. Žbogorja imela priložnost prevzeti vodstvo na lestvici, vendar je izjemno organizirana ekipa Pol-Gas odbila vse napade in tako prišla do prve letošnje točke.

Preberi več

7. krog veteranske lige

Po polovici veteranske lige ima ekipa OK Corral Stara Gora eno točko prednosti pred najbližjim zasledovalcem ekipo MNK Okrepčevalnico Žbogar, vendar tudi ostale ekipe v letos zelo izenačeni veteranski ligi še računajo na končno zmago.

Preberi več

6. krog veteranske lige

V 6. krogu veteranske lige je OK Coral Stara Gora z zmago prišla na vrh lestvice veteranske lige. Pred zadnjim krogom v prvem delu še vedno nimamo odgovora katera ekipa bo po polovici ligi v najboljšem položaju za osvojitev naslova prvaka.

Preberi več

iskalnik